Видове автодиагностики с които разполагаме

ДИАГНОСТИКА 3DIAGNMERC.Диагностична с-ма Mercedes-Benz Star Diagnosis Pro – Part_D

Диагностична с-ма Mercedes-Benz Star Diagnosis Pro – Part_D Съвместим мултиплексор за пълна диагностика на цялата гама на Mercedes-Benz . За всички леки автомобили, микробуси, камиони, автобуси и др. Включително: Smart, Maybach, индустриални двигатели и машини със специално предназначение. Възможност за работа и с най-новите модели: C-Class W204, E-Class W212, W207, W197, W218 и W172. Подходящ е и за товарни автомобили Mitsubishi FUSO и Foton

Bosch компютърна диагностика за автомобили

В сервизът ще получите професионална компютърна авто диагностика с най-подходящата диагностична технология и сервизни концепции на Bosch за всички автомобили с ODB II. Уредите за диагностика помагат за по-бързото и лесно намиране на проблема свързан с Вашият автомобил

FORDДиагностична система ETAS VCM II за Ford, Mazda, Land Rover и др.Съвместим интерфейс за диагностика на Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover, Volvo и Suzuki автомобили.

Може да се използва за следните марки автомобили:
– Ford, Мazda, Lincoln и Mercury, модели след 1996г.
– Land Rover и Jaguar – за модели след 1996г.
– Volvo – за модели след 1999г. (опция)
– Suzuki – за модели след 2009г.

Диагностична система PSA XS EVOLUTION – Peugeot Citroen – 2015

lexia3

Автоматично разпознаване на по-новите автомобили, идентифициране на контролери, прочитане и изтриване кодове за грешки, живи данни, кодиране, програмиране и други, всичко на дилърско ниво.Работи и с по-стари модели автомобили  около 1989г. (205/405/605/AX/ZX/BX/XM) до сега.
Работи безпроблемно с цялата гама автомобили, евтините интерфейси,които създават редица проблеми и не работят напълно функционално.

WVДиагностична система VAS 5054A за VW,Audi,Seat и SkodaWV-FOLSFAGEN диагностика на основните марки във VAG Group – Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley.

Тази системи се използват от оторизирани сервизи.ТЕЬА

Използва се за идентифициране на контролери, прочитат и изтриват кодове за грешки, живи данни, кодиране, адаптации и много други, всичко на дилърско ниво.
Системата автоматизирано открива проблеми, улеснено извършване на специфични функции и мн. др.

DIAGNOSTIKA TEXA LOG TEXA LOG.jpg2 TEXA LOG 3 Устройството, се свързва към интерфейса за диагностика на превозното средство. OBD Log е нова механика на полезни елементи за откриване и  решаване на проблемите в превозните средства, „спорадични“ настъпили. Целта на това устройство е да открие и запише всеки новопоявил се дефект по автомобила,или вече съществуващ,което понякога е трудно установимо на място в сервизите.Т.е.Устройството за TEXA   OBD Log регистрира всички важни за функцията на параметрите на двигателя и автоматично запаметява всички грешки, които се случват по време на пътуването. На следващото посещение в сервиза,механикът може да свали цялата информация на компютър да я прегледа ,и да се намеси където трябва.Когато собственикът иска да проследи определени параметри на автомобила си като скоростта, обороти на двигателя, употреба, температурата, налягането и т.н. Данните могат да бъдат лесно и автоматично изтегляни чрез USB кабел